Dakar

Sam Sunderland guanya la cinquena etapa i Brabec manté el liderat de la general en motos

El pilot britànic de KTM s'ha imposat després que l'organització li descomptés més de 10 minuts que havia perdut per atendre el seu company Paulo Gonçalves

Actualitzat

La cinquena etapa del Dakar en motos, que anava de Moquegua fins a Arequipa, ha tingut un desenllaç que s'ha fet esperar. El primer de l'especial de 345 quilòmetres cronometrats havia estat el pilot francès de Yamaha Xavier de Soultrait, que ja havia guanyat una etapa. Però resulta que el britànic de KTM Sam Sunderland ha arribat a 7 minuts i mig, però n'ha perdut 10.52 assistint un company accidentat, el portuguès Paulo Gonçalves.

Finalment, l'organització del Dakar li ha restat els gairebé 11 minuts perduts i Sunderland ha estat el guanyador de l'etapa, seguit per De Soultrait i Matthias Walkner. El nord-americà d'Honda Ricky Brabec es manté com a líder de la classificació general, amb 2 minuts i 52 segons d'avantatge sobre el xilè Pablo Quintanella i 3.21 respecte a l'australià Toby Price.

Pel que fa als pilots catalans, el millor de la jornada ha estat Armand Monleon, quinzè, just al davant d'Oriol Mena, que ha acabat setzè i ocupa la dotzena posició de la general, a 41 minuts i 30 segons del líder.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut