Borna Coric celebra el triomf sobre Tiafoe que dona la classificació a Croàcia per a la final de la Copa Davis (EFE)
Tenis

Croàcia es classifica per a la final de la Copa Davis amb un agònic triomf davant els Estats Units

Borna Coric ha derrotat Frances Tiafoe en un partit que s'ha allargat fins a poc més de quatre hores

Actualitzat

Borna Coric ha esgarrapat l'últim punt que li feia falta a Croàcia per eliminar els Estats Units i classificar-se per a la final de la Copa Davis. Ha estat contra Frances Tiafoe amb un triomf agònic que s'ha resolt en cinc sets -6-7 (0), 6-1, 6-7 (11), 6-1 i 6-3- i poc més de quatre hores i sis minuts. D'aquesta manera, entre el 23 i el 25 de novembre França i Croàcia es veuran les cares a la final.

Aquest diumenge al matí, Sam Querrey ha fet saltar les alarmes quan ha superat Marin Cilic i ha igualat la semifinal de la Copa Davis entre els Estats Units i Cròacia, 2-2. El tenista nord-americà ha necessitat quatre sets per doblegar el seu rival, 6-7 (2), 7-6 (6), 6-3 i 6-4. 

 

Espanya, tot i ja estar eliminada, suma dues victòries intranscendents

En l'altra semifinal de la Copa Davis, entre França i Espanya, que ja va quedar decidida dissabte, Albert Ramos s'ha imposat a Richard Gasquet en l'intranscendent duel que han disputat aquest diumenge al migdia. El matx s'ha decidit en el superdesempat, que s'ha decidit per 14-12 després de l'1-6 i el 6-4 previs.

L'últim partit d'aquesta eliminatòria entre Nicolas Mahut i Marcel Granollers també s'ha saldat a favor del català i ha fet pujar el 3-2 en el global de l'eliminatòria: 6-7 (2), 6-3 i 13-11

 

Anar al contingut