Sam Bennet ha estat el més llest a l'arribada a Roa de Duero
Ciclisme

Sam Bennett guanya la penúltima etapa de la Volta a Burgos

La penúltima etapa de la Volta a Burgos s'ha vist condicionada per una caiguda just sota la pancarta de l'últim quilòmetre, que ha descol·locat els esprínters i els seus llançadors. El més llest ha estat l'irlandès Sam Bennett, que ha aconseguit la victòria en solitari

Arcadi AlibésActualitzat

Els velocistes tenien avui l'última oportunitat de lluitar per una victòria a la Volta a Burgos, en una etapa plana que transcorria entre les vinyes de la DO Ribera del Duero.

La jornada ha estat molt tranquil·la fins que, quan faltaven 10 quilòmetres per a l'arribada, hi ha hagut una caiguda en què s'han vist involucrats els catalans David de la Cruz i Kiko Galván. Però la caiguda decisiva encara estava per arribar. Just sota la pancarta de l'últim quilòmetre, dos corredors han anat per terra, i això ha descol·locat completament els esprínters i els seus llançadors.

El més llest ha estat l'irlandès del Deceunink Sam Bennet, que no ho ha dubtat i ha marxat en solitari cap a la línia d'arribada. Les forces no li han fallat i ha donat la segona victòria consecutiva al seu equip. Quatre segons més tard han entrat Arnaud Demare, que marxarà de Burgos amb dos segons llocs, i Giacomo Nizzolo.

Demà es disputa l'última etapa, amb final a les Lagunas de Neila, i el jove Renco Evenepoel l'afrontarà amb un avantatge de 18 segons sobre el segon classificat, el neozelandès George Bennet.

 

 

 

Anar al contingut