Sam Bennett celebra la victòria a la quarta etapa de la París-Niça (EFE)
Ciclisme

Sam Bennett completa el seu doblet a la París-Niça i Kwiatkwoski manté el liderat

L'irlandès ha tornat a exhibir la seva punta de velocitat i ha superat en els metres finals el francès Arnaud Démare i l'italià Matteo Trentin, mentre que el polonès de l'equip Sky conserva el mallot groc de líder

Actualitzat

L'irlandès Sam Bennett, de l'equip Bora Hansgrohe, ha sumat la seva segona victòria d'etapa en la 77a edició de la París-Niça després d'imposar-se en l'esprint en la sisena, de 176,5 quilòmetres de recorregut entre Puegnier i Brignoles. Com ja va fer en la tercera etapa, Bennett ha tornat a exhibir la seva punta de velocitat i ha superat en els metres finals el francès Arnaud Démare i l'italià Matteo Trentin.

Per tercer dia consecutiu, el polonès Michal Kwiatkowski (Sky) ocupa el liderat de la classificació general, amb 18 segons de marge sobre el seu company d'equip el colombià Egan Bernal, i 22 sobre l'espanyol Luis León Sánchez (Astana).

Kwiatkowski esperava gaudir d'un dia còmode abans de les etapes d'alta muntanya del cap de setmana, però ha hagut de lluitar contra els vents creuats i els moviments agressius de l'Astana per dur Luis León Sánchez als esprints de bonificació. Al final, el polonès ha cedit un segon respecte a l'espanyol.

Aquest dissabte es disputa l'etapa reina, la setena i penúltima, de 181,5 quilòmetres entre Niça i el port del Turini.

Viviani s'imposa a la tercera etapa de la Tirrè-Adriàtic

I a la Tirrè-Adriàtic, primer esprint massiu i victòria de l'italià Elia Viviani, que manté el nivell de la temporada passada i ha superat l'eslovac Peter Sagan i el colombià Fernando Gaviria. Evidentment, la tercera etapa no ha provocat canvis a la classificació general, que continua encapçalant Adam Yates, gràcies a la victòria del Mitchelton en la contrarellotge per equips inicial. Molt diferent serà l'etapa de dissabte, en què els escaladors estan cridats a ser protagonistes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut