Salva Sevilla en una imatge d'arxiu
Futbol

Salva Sevilla: "Guanyar l'Atlètic seria un bon cop d'efecte"

El migcampista andalús creu que una victòria davant el vigent campió de Lliga serviria per deixar enrere definitivament l'eliminació de la Copa

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Salva Sevilla ha afirmat que després de l'eliminació de Copa, guanyar aquest dissabte l'Atlètic de Madrid (16.00) "seria un bon cop d'efecte", perquè "és un rival difícil, que crida molt l'atenció pel fet de ser l'actual campió de Lliga".

El futbolista andalús ha apuntat que a l'equip blanc-i-blau encara li queden reptes per assolir:  "Hi ha molt perquè lluitar. Queden una gran quantitat de partits i punts i en volem aconseguir els màxims possibles", ha dit. Però, sobretot, s'ha de tirar endavant: "Hem de continuar treballant. No ens podem deixar anar. Cal aïllar-nos i passar ja de l'eliminació. No cal caure en aquest tipus de depressió".

Moreno i Fuentes, al marge

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimecres pensant ja en el partit davant l'Atlètic. Héctor Moreno i Fuentes s'han exercitat al marge, si bé no perilla en principi la seva participació en el partit de dissabte al Power8 Stadium.

Anar al contingut