Avui han començat les obres de remodelació del Pavelló Salou Centre ( ‏@AjuntamentSalou)
Avui han començat les obres de remodelació del Pavelló Salou Centre ( ‏@AjuntamentSalou)
Jocs Mediterranis

Salou comença les obres del Pavelló Salou Centre de cara els Jocs Mediterranis Tarragona 2017

Les instal·lacions del pavelló han de servir d'escenari per a les proves de taekwondo dels Jocs Mediterranis, que es disputaran entre el 30 de juny i el 9 de juliol del 2017

Actualitzat

Salou ha començat avui les obres del pavelló que acollirà les proves de taekwondo dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que es disputaran del 30 de juny al 9 de juliol de l'any vinent. El Pavelló Salou Centre es va inaugurar el 1991 i avui s'han iniciat les obres de millora, que costaran més de 334.000 euros. Aquestes millores inclouen la neteja de la façana amb aplicacions de vernissos antipintades, renovació del parquet, climatització de sales, alicatats i canvis en la fontaneria. 

Segons l'alcalde de Salou Pere Granados, les millores serviran per Tarragona 2017, per l'ús diari de les entitats, pels clubs i per potenciar Salou com a destí de turisme esportiu. Mentre durin les obres totes les activitats que impliquin l'ús dels vestuaris, pista poliesportiva, entrenaments i partits es traslladaran o es repartiran entre els pavellons de Ponent i el de Cap Salou.

L'ajuntament també està immers en altres obres per adequar la ciutat als Jocs Mediterranis, com les de l'estadi d'atletisme de Campclar o el Pavelló Sant Jordi.

Anar al contingut