La premsa britànica considera que Salah és el millor jugador de la Premier 2017-2018 (Reuters)
Futbol internacional

Salah, millor futbolista de l'any segons la premsa britànica

Mohamed Salah continua fent història per al futbol egipci. El davanter del Liverpool està fent una temporada excepcional. Segons els periodistes britànics, és el millor futbolista de la Premier 2017-2018.

Actualitzat

Mohamed Salah ha estat elegit com a millor jugador de la Premier League 2017-2018 per l'Associació de Periodistes d'Anglaterra (FWA). El davanter del Liverpool ha superat en les votacions d'aquest guardó el belga del Manchester City Kevin De Bruyne. Salah i De Bruyne han acumulat el 90% dels vots

Salah, de 25 anys, és el primer africà que guanya aquest premi, que es va començar a donar l'any 1948. L'egipci el recollirà en una festa que tindrà lloc a Londres el 10 de maig. Steven Gerrard (2009) i Luis Suárez (2014) són els últims futbolistes del Liverpool que l'havien aconseguit.

El davanter africà ja ha marcat 31 gols a la Premier. Amb un més, superarà Cristiano Ronaldo, Luis Suárez i Alan Shearer com a futbolistes amb el millor registre de gols en una temporada a 38 partits del campionat anglès.  


   
 
   

Anar al contingut