Salah al terra atès per Thiago i Mané abans de ser rellevat per Jota
Salah al terra atès per Thiago i Mané abans de ser rellevat per Jota
futbol

Salah es lesiona a la final de la FA Cup i dispara les alarmes per a la Champions

Problemes musculars han obligat l'egipci a retirar-se de la gespa de Wembley quan només s'havia disputat mitja hora del partit contra el Chelsea

Redacció Esport3Actualitzat
  

Un maldecap per a Jürgen Kloop i un sospir d'alleujament per a Carlo Ancelotti. La lesió muscular que Mohamed Salah s'ha fet quan només s'havia disputat mitja hora de la final de la FA Cup ha deixat en silenci l'estadi de Wembley i ha disparat les alarmes dels "reds" a dues setmanes de la final de la Champions contra el Reial Madrid.

Després d'un cop amb un rival, l'egipci s'ha assegut a la gespa del mític estadi londinenc, ha provat d'estirar però, amb tota la precaució, s'ha decidit fer entrar el portuguès Diego Jota en lloc seu. De camí a la banqueta ha rebut l'abraçada del seu entrenador, però l'ex de la Roma no tenia consol. De moment es desconeix la gravetat de la lesió però un maleït déjà-vu navega pel riu Merseyside.

Salah és un dels jugadors del Liverpool que esperava amb més delit la final del proper 28 de maig. Fins ara l'egipci no ha amagat les ganes de revenja que tenia després de la mala boca que li va deixar la final del 2018, quan una dura entrada de Sergio Ramos el va obligar a deixar el terreny de joc. A l'espera del comunicat mèdic, a Liverpool creuen els dits perquè la història no es repeteixi. 

Una final de la FA Cup guanyada però també accidentada per al Liverpool

Tot i la victòria als penals, la de Salah no ha estat l'única notícia amarga per a Jürgen Kloop pel que fa a lesions. Abans d'iniciar la pròrroga, el central neerlandès Van Dijk ha estat substituït per Matip amb molèsties i l'estat d'Alison ha obligat a fer exercicis d'escalfament al porter suplent, malgrat que el brasiler ha acabat el partit. També Thiago ha donat un ensurt després de rebre una forta entrada de James, directa al turmell.

Anar al contingut