Mo Salah vol quedar-se al Liverpool però no acaba de trobar un acord de renovació que el satisfaci (Reuters)
Barça

Salah: "Em fa feliç que un equip com el Barça s'interessi per mi"

El davanter egipci se sent afalagat per un suposat interès blaugrana però prioritza quedar-se al Liverpool

Mohamed Salah i el Liverpool porten mesos negociant la renovació del contracte del davanter egipci però no sembla haver-hi gaires progressos, fins al punt que ja han començat a circular noms d'altres clubs interessats a fitxar-lo. Un d'ells és el del Barça, i el mateix Salah n'ha parlat en una entrevista al canal MBC Masr TV, del seu país.  

"Em fa feliç que un equip com el Barça estigui interessat en mi, però estic content al Liverpool i ja veurem el que passa en el futur. De moment, prefereixo quedar-me a la Premier League, que és la lliga més forta del món (...) La renovació no depèn de mi, vull quedar-me al Liverpool però la decisió no és a les meves mans (...) L'aspecte econòmic demostra l'estima que et té el club i que estan disposats a fer qualsevol cosa perquè et quedis, però la decisió en si no es basa només en les qüestions econòmiques".  

Salah, de 29 anys, acaba contracte amb el Liverpool l'any 2023 i segons va transcendir, les seves peticions econòmiques per renovar són astronòmiques.

 

 

 

Anar al contingut