El Barça i el Reial Madrid juguen un partit decisiu (@FCBarcelona_cat)
Futbol

S'ajorna la International Champions Cup i no hi haurà Barça-Madrid a Las Vegas

Actualitzat

Relevent Sports, l'empresa organitzadora de la International Champions Cup, ha anunciat l'ajornament de l'edició d'aquest estiu a través d'un comunicat. En conseqüència, no es disputarà el clàssic Barça-Madrid que l'organització volia celebrar a l'Allegiant Stadium de Las Vegas.

En el text, signat pel director executiu de Relevent Sports, Daniel Sillman, l'empresa argumenta que "la falta de claredat al voltant de quan s'aixecaran els confinaments, l'obligatorietat de mantenir la distància entre persones i la incertesa del calendari futbolístic internacional, amb la possibilitat que tant les Lligues domèstiques com les competicions europees no s'acabin fins a l'agost, fan que planificar la International Champions Cup per a aquest estiu sigui del tot un inconvenient".

Relevent Sports, propietària dels Miami Dolphins de l'NFL i organitzadora del Miami Open de tenis, assegura que continuarà treballant, amb tot, en altres projectes previstos per a aquest any, com la International Champions Cup femenina o les col·laboracions amb LaLiga per promocionar la competició espanyola als Estats Units. En tot cas, l'empresa deixa clar que, pel que fa a la ICC masculina, ja pensa en l'edició del 2021.

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut