Motor

S'ajorna el Gran Premi d'Espanya de motociclisme

S'havia de córrer al circuit de Jerez el primer cap de setmana de maig i era la prova inaugural del Mundial de MotoGP després dels ajornaments de curses anteriors

Actualitzat

El Mundial de MotoGP continua endarrerint el seu inici. El Gran Premi d'Espanya de motociclisme, previst pels dies 1 a 3 de maig al circuit Ángel Nieto de Jerez, ha quedat oficialment ajornat aquest dijous, després d'un acord entre Dorna, l'empresa organitzadora, i la Federació Internacional de Motociclisme (FIM).

El comunicat oficial indica que la prova queda ajornada a l'espera de trobar una data per celebrar-la, però no serà una empresa fàcil, ja que l'ajornament de Grans Premis precedents, com Tailàndia, Amèriques o Argentina, fa que en els últims mesos de competició hi hagi programades fins a 8 curses en 10 setmanes.

 

 

Pel que fa a l'inici del campionat a MotoGP -Moto2 i Moto3 ja van començar a Qatar-, la primera prova és ara el Gran Premi de França, previst pel 17 de maig, però es rumoreja que tant la prova de Le Mans, com el Gran Premi d'Itàlia (31 de maig) també seran suspesos o ajornats, fet que deixaria el Gran Premi de Catalunya (7 de juny) com a prova inaugural.

Anar al contingut