Sadio Mané anirà amb la resta dels seus companys de selecció a Qatar
Sadio Mané anirà amb la resta dels seus companys de selecció a Qatar
Futbol

Sadio Mané, un futbolista diferent

El nou jugador del Bayern és un futbolista que canvia els luxes per l'altruisme: no oblida els seus orígens i treballa per retornar una mica del que l'esport li ha donat

"Per què vull 10 Ferraris, 20 rellotges amb diamants i dos avions. Què faria això pel món? Vaig passar gana, vaig treballar al camp, vaig jugar a futbol descalç i no vaig anar a l'escola."

Aquestes afirmacions són de Sadio Mané, nou jugador del Bayern de Munic. Mané, que va viure en la pobresa extrema i que va haver de ser criat pel seu oncle, ja que els seus pares no tenien diners per mantenir-lo, ha construït un hospital i una escola al seu poble natal, Bambali, al Senegal, que té 2.000 habitants.

Amb els diners que ha guanyat jugant a futbol ha ajudat la seva gent, amb qui disputa partits de futbol sobre terrenys de joc improvisats.

El seu desig és compartir el que la vida li ha donat. Cada mes dona a totes les famílies del seu poble, que es troba en una de les regions més pobres del Senegal, 70 euros, a més de roba, calçat i menjar.

També els ha instal·lat internet i els ha construït una oficina de correus. És la manera d'entendre la vida d'un jugador que tenia un somni: jugar a la Premier League, un somni que va poder fer realitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut