Futbol internacional

Ryan Christie necessitarà cirurgia facial després d'un brutal xoc en un partit de la Copa escocesa

El jugador del Celtic va compartir una fotografia impactant a les xarxes socials de com li va quedar la cara després de l'impacte i dijous passarà pel quiròfan
Actualitzat

Ryan Christie es va lesionar de gravetat contra l'Aberdeen (Reuters)

El jugador del Celtic Ryan Christie va patir un brutal cop diumenge en el partit de semifinals de la Copa d'Escòcia que enfrontava el seu equip contra l'Aberdeen. El futbolista va rebre un fort cop de cap d'un dels rivals, Dominic Ball, i va quedar estès a terra després del brutal impacte.

El xoc, que es va produir en el primer temps de partit, va costar una groga a Ball, i l'expulsió per acumulació de targetes. Però el més afectat en va ser Christie, que va haver de deixar el camp en llitera i portant un collarí, i va ser traslladat a l'hospital.

Aquest dimarts, el jugador va compartir una fotografia impactant a les xarxes socials de com li va quedar la cara després del xoc i va agrair el suport rebut per part dels aficionats.

El Celtic va confirmar que Christie té diverses fractures i que haurà de passar pel quiròfan aquest dijous. El club escocès no ha donat una data per a la qual s'espera que el jugador torni a estar disponible, però, després de la victòria per 0-3 del Celtic, l'entrenador, Neil Lennon, es va mostrar esperançat perquè Christie pugui tornar i jugar a la final de Copa, el 25 de maig.