Ruth Beitia ha revalidat el títol europeu de salt d'altura. (Foto: EFE)
Ruth Beitia en una imatge d'arxiu (EFE)
Atletisme

Ruth Beitia: "Marta Domínguez està on havia d'estar: apartada"

La saltadora d'alçada, que també ocupa un càrrec al PP, ha estat molt contundent amb Marta Domínguez i està totalment d'acord amb la sanció que li ha estat imposada per dopatge

Actualitzat

La saltadora d'alçada Ruth Beitia no s'ha mossegat la llengua a l'hora de dir el que pensa sobre Marta Domínguez: "està on havia d'estar: apartada". Beitia ha fet aquestes declaracions en un homenatge que li ha preparat el Club d'Atletisme de la Vall de Mena, Burgos.

Ambdues atletes ténen un denominador comú, han ocupats càrrecs al Partit Popular: Beitia és diputada al Parlament de Cantàbria, mentre que Marta Domínguez, fins fa poc que ha estat expulsada, era la senadora de les llistes del PP al Congrés dels Diputats. Aquest dissabte, Marta Domínguez va acusar el secretari d'Estat per l'esport, Miguel Cardenal de "moure-ho tot"  per treure-la de les llistes del PP.

La triple campiona d'europa, Ruth Beitia, ha aprofitat el seu homenatge per carregar contra els esportistes que es dopen, fent un paral·lelisme entre aquests i aquells alumnes "que no estudien res per un examen, però treuen la 'xuleta' i aproven sense esforç", mentre que "altres hem donat el màxim per a conseguir una bona nota". A més, ha afegit que a causa del dopatge, moltes atletes perden la motivació, es queden sense patrocinadors i han de suportar la mala fama que s'extèn al món de l'atletisme. 

"A casa de la majoria, la policia només pot entrar amb el permís del jutge. A la meva haig d'aguantar que un dia, de matinada, pugui venir una persona per a comprovar en el meu lavabo com em trec la roba i orino per a realitzar un test antidopatge", explica de manera contundent l'atleta. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut