El futur de Haaland és la gran incògnita del pròxim mercat d'estiu
Futbol

Rummenigge descarta Haaland: "Ja tenim el millor davanter del món"

El president de la junta directiva del conjunt muniquès descarta la incorporació del noruec, al·legant que ja compten amb el millor 9: Robert Lewandowski

Redacció Esport3Actualitzat

Karl-Heinz Rummenigge, president de la junta directiva del Bayern de Munic, ha descartat el fitxatge del davanter del Borussia Dortmund Erling Haaland, en una entrevista concedida a la revista alemanya Sport Bild.

"No sé d'on venen els rumors. L'únic que puc dir és que tenim el millor futbolista del món en aquesta posició. Robert Lewandowski té contracte fins al 2023 i estic convençut que, tenint en compte la seva professionalitat, com s'entrena i té cura del seu cos, aquest no serà el seu final."

El nom de Haaland s'ha estat relacionant amb l'equip de Munic des de fa mesos, i més encara tenint en compte els últims precedents de l'equip muniquès en matèria de fitxatges, on ha adquirit jugadors insígnies del Borussia Dortmund en els últims anys, com Gotze, Hummels o el mateix Lewandowski. Són diversos els clubs europeus que estan interessats en el fitxatge de Haaland, amb el Madrid, el Barça i el Manchester City com a màxims aspirants a fitxar un jugador cridat a marcar una època.

Anar al contingut