L'entrenador de l'Espanyol a la sala de premsa
L'entrenador de l'Espanyol a la sala de premsa
Espanyol

Rufete: "Teníem esperances de tenir possibilitats d'enganxar-nos i les hem perdut"

Francisco Joaquín Pérez "Rufete" ha comparegut a la sala de premsa després de la dolorosa derrota davant del Leganés. El tècnic blanc-i-blau s'ha mostrat tocat pel resultat i ha volgut "demanar perdó" a l'afició per la situació que viu l'equip.

Cristina Busquets RoviraActualitzat

"És un partit fotut perquè teníem esperances de tenir possibilitats d'enganxar-nos i l'hem perdut" ha declarat Rufete després de la derrota amb el Leganés a l'RCDE Stadium. "Em puc imaginar com està la gent per tot el que ha patit i evidentment ha d'estar molt fastiguejada. Segurament s'avergonyeixen de la situació més que pel partit d'avui. No només crec que hem de demanar perdó -a l'afició-, sinó que a més hem d'entendre-la i posar-la en el lloc que es mereix", ha explicat l'entrenador blanc-i-blau amb to seriós.

Des que Rufete ocupa la banqueta, l'equip ha encaixat tres derrotes consecutives que s'ha de sumar a les dues anteriors amb Abelardo després de la represa de la competició. En total, cinc derrotes seguides que deixen l'Espanyol virtualment a Segona Divisió. "L'equip està fotut però ningú pot baixar els braços. És innegociable acabar d'aquesta manera", ha explicat Rufete i ha afegit: "Hem de seguir lluitant en aquests quatre partits que ens queden."

El capità David López ha parlat just després del partit i s'ha mostrat abatut per la situació, sense gairebé saber què dir: "És molt dur, és molt dur. Hem d'acceptar-ho, hem de mirar endavant i no hi ha més opcions."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut