Espanyol

Rufete entoma el repte com a nou entrenador de l'Espanyol: "Sense confiança no podrem fer grans coses"

Actualitzat

Rufete ha comparegut en roda de premsa com a nou entrenador de l'Espanyol el dia que ha agafat les regnes de l'equip i tot just 24 hores abans que el conjunt blanc-i-blau s'enfronti al Reial Madrid; amb el descens en joc per part de l'equip perico i el títol de Lliga per part dels blancs.

"La situació és molt complicada. Tots ho sabem. Se'm planteja aquesta opció i aquí estic fent un pas endavant. Confio en els nostres jugadors. Tenim set partits, però ara mateix només pensem en un, que és el de demà"

"Hem d'agafar confiança, sense confiança no podrem fer grans coses. Hem de ser al camp amb la mentalitat que guanyarem, no que podem guanyar. Anirem amb tot contra el Reial Madrid. Estic aquí per donar la cara fins al final"

 

Continuïtat en el futur

"Jo soc interí. No m'importa la classificació, només m'importen 90 minuts, el partit contra el Reial Madrid. No podem mirar més enllà"

 

La decisió de destituir Abelardo

"Soc una persona del club. Crec que ho havia de fer. Es va parlar amb el consell i el president. Crec que es poden canviar coses, sé que puc aportar molt i, com que m'estimo el club, crec que podem aconseguir fer sentir la nostra gent orgullosa de nosaltres en aquests set partits.

La decisió es va prendre pel context, per inèrcies... Estava content de treballar amb Abelardo, però ja hem vist com han anat les coses. Vaig apostar per ell, hem parlat, ens hem abraçat, ens hem acomiadat, però hi ha decisions que s'han de prendre"

 

Responsabilitats per una temporada complicada

"Tinc una part important de la responsabilitat d'on estem ara mateix, però també estic molt convençut dels nostres jugadors i del que poden aconseguir.

Per estadístiques, serem el pitjor Espanyol de la història, però encara queden set partits i podríem canviar aquestes dades. No tenim més crèdit"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut