Rufete ha ofert una conferència a Mèxic (@RCDEspanyol)
Espanyol

Rufete: "David Gallego és el millor per donar continuïtat al projecte"

El director de futbol de l'Espanyol insisteix que el club segueix un patró i ha continuat evitant la polèmica amb Rubi

Actualitzat

El director de futbol professional de l'Espanyol, Francisco Joaquín Pérez Rufete, ha afirmat que el nou entrenador del club català, David Gallego, "és el millor per donar continuïtat al projecte". Rufete ha insistit que l'aposta de l'entitat pel tècnic respon a la política de planter. "Des que he arribat al club hem generat un patró. Mirem molt el futbol base, és la nostra història i hi hem invertit molts diners els últims anys. Part del nostre èxit és que siguem millors a l'acadèmia", ha assegurat en una conferència organitzada per la Lliga Bancomer MX a Mèxic.

 D'altra banda, el responsable tècnic ha insistit en la importància dels "valors" a l'Espanyol tant en el terreny laboral com en el purament esportiu. "Aquí no importa si ets un grandíssim futbolista, has de morir-te per jugar i demostrar-ho amb bones maneres", ha reflexionat.

Qüestionat per l'adaptació de l'extrem xinès Wu Lei, Rufete ha reconegut que la decisió d'incorporar el jugador el "preocupava" per la comunicació amb el cos tècnic a través d'un traductor. "Ens ha fet créixer molt i ens preocupem molt del seu dia a dia", ha insistit.

En la mateixa línia que s'ha pronunciat el club els últims dies, Rufete ha evitat polemitzar amb l'exentrenador de l'Espanyol Joan Francesc Ferrer, "Rubi". "Hi ha coses que no t'esperes, però has d'estar preparat per a la sorpresa", ha comentat respecte a la marxa del tècnic al Betis. 

Anar al contingut