Espanyol

Rufete continua creient en les possibilitats de l'Espanyol: "La situació és molt fotuda però hem fet un pas endavant"

Redacció Esport3Actualitzat

L'estrena de Rufete a la banqueta de l'Espanyol no ha estat la ideal, ja que no ha pogut evitar una nova desfeta que ensorra una de les poques opcions que tenia el conjunt blanc-i-blau per salvar la categoria. Les matemàtiques, però, encara concedeixen possibilitats, poques, a l'Espanyol per encomanar-se al miracle. El tècnic blanc-i-blau destaca el bon partit que han fet els seus homes enfront d'un equip com el Reial Madrid (0-1) que marxa del RCDE Stadium una mica més líder quan ja només falten sis jornades de Lliga.

"Volíem aconseguir una victòria però és un gran rival i estic orgullós dels jugadors perquè ho han donat tot. Són forts com a equip i ho han demostrat."

 

L'absència de públic, decisiva

"Cada cop és més difícil, és una situació molt fotuda però hem fet un pas endavant. Hem trobat a faltar l'afició perquè estic convençut que si avui haguéssim tingut l'afició no haguéssim perdut el partit."

 

El pròxim capítol

"Viurem dia a dia i partit a partit. Avui hem fet el primer dels set partits. Ara, a pensar en el següent partit, res més. Ja sé que som els últims, però no hem de fer ni un pas enrere."

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut