Bàsquet

Rudy Fernández confirma que deixa la Penya per jugar als Portland Trail Blazers

Rudy Fernández ha confirmat aquest migdia en una roda de premsa que deixa Badalona per començar l'aventura americana de l'NBA. L'estrella del DKV Joventut ha fitxat pels Portland Trail Blazers i es converteix en la segona baixa significativa del conjunt verd-i-negre, després del comiat d'Aíto García Reneses. Rudy, nascut a Palma de Mallorca fa 23 anys, ha militat a la Penya les últimes deu temporades i ha estat decisiu per als títols aconseguits enguany: la Copa del Rei i la Copa ULEB, competició en què va ser escollit MVP.

Actualitzat

El d'aquest divendres era un comiat anunciat des que Portland va escollir Rudy en el número 24 del passat "draft" de l'NBA. No era cap secret el desig personal del jugador i l'excel·lent temporada del Joventut ha estat només l'últim pas, el punt culminant, abans que l'escorta mallorquí fes les maletes rumb als Estats Units tal com ha anunciat.

"No ha estat fàcil prendre aquesta decisió però és el moment d'afrontar nous reptes. Es presenta la possibilitat de complir un somni i formar part de l'NBA", ha reconegut Rudy en una multitudinària roda de premsa. El jugador ha donat les gràcies al club, a l'afició i a Aíto pels bons temps viscuts a Badalona i obre les portes a una etapa plena d'al·licients.

Després de perdre als "play-off", Rudy i el seu entorn van prendre aquesta decisió després de confirmar, també, l'interès dels tècnics de Portland i l'aposta de la franquícia de Phoenix per aconseguir els seus serveis i assegurar-li un paper destacable en l'equip de la pròxima temporada. En aquest sentit, Rudy ha admès el seu entusiasme per formar part d'una plantilla "jove" i per "ajudar a classificar-nos per als "play-off" i, per què no, lluitar pel títol". D'aquesta manera, Rudy coincidirà a l'NBA amb Gasol, Navarro, Calderón, Garbajosa i Sergio Rodríguez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut