Rubi, en la seva presentació com a nou entrenador del Llevant (EFE)
Rubi, en la seva presentació com a nou entrenador del Llevant (EFE)
Futbol

Rubi: "Vull donar-li a l'equip moltes possibilitats, que els jugadors gaudeixin i se sentin protagonistes"

L'entrenador nascut a Vilassar de Mar s'estrenarà a la Lliga BBVA en el derbi valencià d'aquest dissabte a Mestalla

Pau RodríguezActualitzat

Joan Francesc Ferrer "Rubi" ha estat presentat aquest dimecres com a nou entrenador del Llevant en substitució de Lucas Alcaraz. El tècnic nascut a Vilassar de Mar debutarà a la Lliga BBVA aquest dissabte a Mestalla, en el derbi valencià que enfrontarà els "granota" amb el conjunt entrenat pel portuguès Nuno Espírito Santo.

"Vull donar-li a l'equip moltes possibilitats, que els jugadors gaudeixin i se sentin protagonistes", ha assegurat Rubi en la seva presentació. Tot i això, l'entrenador català s'ha marcat com a primer objectiu de cara el derbi de dissabte contra el València "que els jugadors entenguin ràpid el que volem d'ells".

El tècnic català també ha demanat el suport a l'afició i ha explicat que "és bàsic que l'equip sàpiga a què juga i a partir d'aquí ja construirem per fer-nos més forts".

El Llevant és l'actual cuer de la lliga amb tan sols sis punts després de nou jornades. A més, el conjunt "granota" és el segon equip que rep més gols en contra, amb 19 encaixats, només al darrere de l'Espanyol.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut