Rubi, a la roda de premsa prèvia al partit contra el Getafe
Espanyol

Rubi sobre la polèmica amb el VAR: "No crec que ens donin res per plorar"

El tècnic perico vol girar full a les derrotes contra el Girona i contra el Sevilla i es mostra del tot confiat apoder tornar de Madrid amb els tres punts

Actualitzat

L'absència de Marc Roca en la convocatòria de l'Espanyol per al partit contra el Getafe ha estat la gran sorpresa i la primera pregunta que li ha tocat respondre a Rubi en la roda de premsa prèvia al partit contra el conjunt madrileny:

"Té un problema de febre fruit d'una gastroenteritis. No l'hem vist bé i hem decidit amb els metges que no estava per competir"

Després de dues derrotes contra el Girona i contra el Sevilla, el conjunt blanc-i-blau vol sumar els tres punts al Coliseum Alfonso Pérez. En qualsevol cas, el tècnic perico subratlla que els aires en el vestidor es mantenen del tot optimistes:

"L'equip està bé. Estem en una situació privilegiada i la volem conservar. Són dues derrotes molt diferents, una es va forjar en cinc minuts molt dolents i en l'altra vam fer un molt bon partit a Sevilla"

Pel que fa a possibles reforços de cara al mercat d'hivern, Rubi passa la pilota a la direcció esportiva i prefereix quedar-se amb el que té, que, de moment, ha donat prou bons resultats:

"Ens hem col·locat cinquens amb els jugadors que tenim. No tinc un desig especial"

En relació al pròxim rival, el tècnic blanc-i-blau en destaca totes les virtuts però es mostra convençut dels seus homes:

"El Getafe és molt més que un equip competitiu i intens. Està molt ben treballat i tenen un nivell que poden donar problemes en la lluita per la pilota. És un camp complicadíssim"

Sobre les polèmiques amb el VAR, Rubi no vol sumar-se a les veus crítiques i es mostra del tot confiat en l'encert arbitral:

"Tenim un màxim respecte cap a les decisions arbitrals a favor i en contra. Si ens han de donar alguna cosa perquè plorem, que ens ho diguin. Aquest no és el camí. Si aquesta és la tàctica estaríem involucionant cap al passat. No volem afegir cap pressió sobre els àrbitres. No dubto que tenen l'esperit d'encertar"

ARXIVAT A:
Rubi
Anar al contingut