Espanyol

Rubi: "Si marxa Gerard Moreno, amb el que ingressem esperem no haver de tocar més la columna vertebral"

El nou entrenador de l'Espanyol assegura en una entrevista al programa "El club de la mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio, que entrenar a Primera Divisió és un somni i que està capacitat per assumir la responsabilitat

Imma CasaresActualitzat

L'endemà de ser presentat com a entrenador de l'Espanyol per a les pròximes dues temporades, Joan Francesc Ferrer "Rubi" ha repetit en una entrevista al programa "El club de la mitjanit", d'Esport3 i Catalunya Ràdio, que està vivint un somni. El tècnic maresmenc, però, es declara totalment capacitat per assumir la responsabilitat que comporta el repte d'entrenar l'equip de la seva vida.

"Entrenar a Primera Divisió ja és somni i si, a sobre, ho fas a l'Espanyol, on ja vaig estar fa quatre anys i on tinc molts amics, tu diràs. Aquest somni ara es converteix en responsabilitat, però estem preparats per assumir-la".

Rubi ha incidit que la seva serà una aposta valenta, però no inconscient, i ha afegit que alhora serà la millor manera de treure el màxim rendiment dels jugadors.

"Vull que l'equip arribi, que tingui molta presència a l'àrea, que faci gols, és la meva il·lusió perquè si al jugador l'animes a tocar i a arribar normalment et pot donar més que si li dius no ho facis això".

Pel que fa a la composició de la plantilla, Rubi considera que els fitxatges cars no són garantia de res i ha apuntat que amb els ingressos que es trauran del més que possible traspàs de Gerard Moreno al Vila-real no s'hauria de vendre cap altre jugador important de la plantilla, dels considerats que en formen la columna vertebral.

"Sempre estem pensant que els fitxatges ens arreglaran les coses i que, si no en portem un que costi 15 milions, no tenim res. Jo no crec en això; primer hem de fer un equip fort que sàpiga a què juga i, a partir d'aquí, que els jugadors puguin donar el màxim del que tenen. Si acabés passant que tant de bo no passi que Gerard se'n va, l'ingrés econòmic serà prou important perquè no haguem d'estar patint. Això no vol dir que pugui sortir algú més, però esperem que no sigui de la columna vertebral de l'equip."

Rubi també ha parlat dels objectius. En aquest sentit, considera que lluitaran per situar-se còmodament a la taula al més aviat possible i, un cop aconseguit això, es permetran ser ambiciosos.

"Lluitarem primer perquè la gent estigui orgullosa del seu equip, que això ens impliqui tenir una classificació còmoda com més aviat millor i a partir d'aquí serem molt ambiciosos."

ARXIVAT A:
Rubi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut