Joan Francesc Ferrer, "Rubi", durant la roda de premsa d'aquest dimarts
Espanyol

Rubi: "No puc transmetre la més mínima debilitat, perquè crec en l'equip"

El tècnic de l'Espanyol assegura que "em nego a tirar la Copa després de tot l'esforç que hem fet" i pronostica que "d'aquí un mes tot es veurà diferent"

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha afirmat aquest dimarts a la sessió prèvia al partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei contra el Betis que no pot "transmetre la més mínima debilitat", ja que creu "molt" en l'equip i assegura que "d'aquí un mes es veurà la situació diferent".

En aquest sentit, Rubi ha confessat que estar a tres punts del descens no és una situació per prendre-s'ho a la lleugera, tot i que tampoc es pot restar importància a la Copa:

"Em preocupa, però no em fa por. Em nego a prescindir de la Copa després de tot l'esforç. Quan s'acabi, tindrem setmanes netes i podrem recuperar jugadors. Llavors farem punts suficients perquè el calendari passarà de ser molt dur a dur."

L'entrenador assegura que l'estat anímic del grup és positiu: "Tenim il·lusió".

El plantejament de la tornada dels quarts, després de l'empat a un de l'anada, és no sortir a especular:

"Mai donaré el missatge de no anar a buscar el gol i no regalarem l'eliminatòria. Hem de millorar enrere i no encaixar tan d'hora, encara que si reps i marques, segueixes dins de la Copa."

Preguntat si ha trobat "la tecla" perquè l'Espanyol vagi a més, Rubi s'ha mostrat clar:

"Ja la tinc, però em falta recuperar jugadors per fer-ho. Busco la millor fórmula per reconduir la situació, encara que acumulem molts partits i això va passant factura a nivell físic."

ARXIVAT A:
Rubi
Anar al contingut