Espanyol

Rubi: "No només vaig marxar de l'Espanyol, també em van deixar marxar"

L'extècnic blanc-i-blau es mostra entristit pel descens de l'equip català i considera que la seva marxa no va ser del tot decisió seva

Redacció Esport3Actualitzat

Qui va ser fins fa poc l'entrenador del Betis i tècnic de l'Espanyol la temporada passada, Joan Francesc Ferrer "Rubi", ha passat pel plató de l'"Onze" de TV3 i ha parlat amb detall sobre la seva precipitada sortida del conjunt blanc-i-blau fa poc més d'un any. Durant aquest temps, el club blanc-i-blau ha passat de l'eufòria de tornar a jugar a Europa a la decepció d'acabar a l'última posició de Primera i veure com el malson del descens es convertia en una realitat.

 

Marxar de l'Espanyol

"Ho tornaria a viure. No només el Rubi va marxar sinó que també el van deixar marxar. No hi ha dubte. Un entrenador només té força quan les coses van bé. Jo sabia què necessitava l'Espanyol.

Repetir una temporada com l'any passat era molt difícil. Jo em sentia a casa. No te'n vas tan fàcilment. Les coses no li han sortit bé ni a l'Espanyol ni a nosaltres i hem patit tots moltíssim. T'entristeix molt un canvi tan radical"

 

El canvi cap al Betis

"Ha estat una experiència molt bona. El Betis és un club molt exigent però no ha acabat bé. Hem estat molt irregulars i qui acaba pagant la factura és l'entrenador"

 

El futur, a l'Espanyol?

"Fora o de Segona Divisió sí que he rebut ofertes. De moment toca esperar, és el món de l'entrenador. Tornar a l'Espanyol seria massa d'hora. No es va explicar bé. Jo vaig fer un comunicat però no va quedar clar. Se'm va fer molt mal amb la meva sortida. No estic dolgut amb l'Espanyol, potser amb alguna persona en concret. Quan jo comento que tinc una proposta, no dic que me'n vaig, ja se'm tira tota la cavalleria per sobre, es filtren mentides, es va dir que marxava per diners quan el meu salari era el mateix al Betis... Es va fer molt de mal a la meva imatge. Desitjo el millor per a l'Espanyol, que és el club on més anys he estat, com a jugador del filial, com a entrenador del filial, com a entrenador del primer equip... Crec que és una mica d'hora i la gent no ho entendria"

 

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut