Futbol

Rubi: "M'afalaga que l'Espanyol pugui pensar en mi però no és moment de parlar d'això"

El tècnic català de l'Osca admet en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que està afalagat amb l'interès del club blanc-i-blau però deixa clar que no és el moment per parlar del seu futur

Actualitzat

L'entrenador de l'Osca, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha admès en una entrevista al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio que està afalagat amb l'interès de l'Espanyol, però ha deixat clar que ara no és el moment per parlar del seu futur l'endemà d'aconseguir un històric ascens a Primera Divisió amb el conjunt aragonès.

"M'afalaga que l'Espanyol pugui pensar en mi però no és moment de parlar d'això. Tornar a casa pot voler dir alguns llocs i d'altres no. Val a dir que a Osca també em sento a casa."

Rubi ha aclarit que el propietari de l'Osca és també el seu representant i no ha volgut aclarir quin serà el seu futur la temporada que ve.

"L'Osca pertany a Petón, que també és el propietari de l'agència que em porta. Per tant, ells saben com acabarà tot plegat."

El tècnic maresmenc també ha valorat el fet d'aconseguir una fita històrica amb l'Osca, tot i tenir un dels pressupostos més baixos de la categoria.

"Qualsevol cosa que costa d'aconseguir representa un llarg camí. Per a una ciutat com Osca és un fet extraordinari i proporciona molta felicitat. L'Osca era el 18è equip en pressupost dins la categoria. D'acord que les diferències no són tan grans a Segona però continuen sent diferències."

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut