Espanyol

Rubi: "Les lesions llargues em preocupen"

L'Espanyol, que confia que la victòria contra el Rayo hagi estat un punt d'inflexió, té un difícil partit contra el València que encara s'ha complicat més aquest dissabte amb la baixa inesperada de Sergio Garcia. El tècnic tampoc podrà comptar amb Dídar Vilà

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer "Rubi" ha fet l'última roda de premsa abans del partit que el conjunt blanc-i-blau juga a Mestalla, aquest diumenge a les 16.15. L'Espanyol, que confia que la victòria contra el Rayo hagi estat un punt d'inflexió, té un difícil partit contra el València que encara s'ha complicat més aquest dissabte amb la baixa inesperada de Sergio Garcia. El tècnic tampoc podrà comptar amb Dídac Vilà, però recupera Mario Hermoso. 

"Dídac arrossega problemes musculars i Sergio García es va lesionar divendres al tendó d'Aquil·les i estem pendents de les proves que li faran"

El tècnic, a més, ha assegurat que el club està estudiant la possibilitat de substituir la baixa de Piatti, que per lesió es perdrà el que resta de la temporada: 

"Estem estudiant fitxar algú per cobrir la baixa de Piatti. A mi m'agradaria"

Moltes lesions d'última hora: 

"Les lesions llargues em preocupen... Anímicament estem bé però aquesta setmana han passat petites coses com les lesions de Dídac, Diego, Piatti i Sergio que et fan emprenyar. Però estem motivats al màxim..."

Rubi vol trencar la mala ratxa, a Mestalla: 

"La nostra mentalitat és guanyar sempre. Hem sumat pocs punts fora i cal enfocar més la part defensiva que ofensiva de l'equip"

El València, un rival complicat: 

"Estava molt bé quan va venir a la primera volta. Era i és un gran València però va anar entrant en competició a mesura que va ser tenint encert de cara a porta. Està en una fase molt bona, juga molt bé i és difícil fer-li gol".

 

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut