Espanyol

Rubi: "Les coses no ens han sortit gens bé"

El tècnic blanc-i-blau ha estat crític amb l'equip en la roda de premsa posterior a la derrota en el derbi, tot i que ha dit que l'Espanyol "ha d'obligar ràpid el partit" i "aprendre el que es pot fer millor"

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol s'ha mostrat crític amb el partit que ha fet el seu equip davant el FC Barcelona. Rubi ha explicat que l'equip "ha ofert poca resistència" i que "les coses no han sortit bé":

"Crec que el primer i el tercer gol ens han fet molt mal. Les coses no ens han sortit gens bé. Penso que tampoc hem fet tantes coses malament, però és cert que ens ha faltat una mica més de tranquil·litat amb pilota i de pressió sense pilota en la primera fase del partit."

El tècnic blanc-i-blau ha apuntat que l'equip no ha aconseguit "tenir la sensació que podia disputar el partit en cap moment" i ha valorat el moment actual de l'equip:

"Estem passant un moment complicat, és evident. Soc dels que pensa que el partit d'avui l'hem d'oblidar ràpid. Hem d'intentar passar pàgina i aprendre el que es pot fer millor. Estem passant un moment complicat pel que fa als resultats. Per sort, tenim 21 punts, estem en una situació relativament còmoda a la taula. Intentarem recuperar el fil de situació i de joc."

D'altra banda, Rubi ha explicat que l'Espanyol no esperava "que hi hagués tanta diferència" i s'ha mostrat sorprès pel nivell "no només tècnic, sinó físic a l'hora de les disputes i els xocs" dels blaugranes.

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut