Espanyol

Rubi: "L'equip ha defensat la idea de joc perquè sap que ens tornarà a donar punts"

L'entrenador de l'Espanyol s'ha mostrat satisfet per la "personalitat" i la línia de joc de l'equip en la derrota davant l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

El tècnic blanc-i-blau ha explicat en la roda de premsa posterior a la derrota de l'Espanyol davant l'Atlètic de Madrid que l'equip està buscant "la fórmula, el camí, per tornar a guanyar partits":

"Hem fet un partit el suficientment bo per marxar amb algun punt. Hem de seguir treballant des d'aquesta línia, amb aquesta personalitat. Hem sotmès bastant l'Atlètic de Madrid."

Rubi ha valorat molt positivament "la personalitat i oferiment de tothom per voler la pilota i tranquil·litat per moure el rival":

"L'equip ha defensat la idea de joc sabent que ens tornarà a donar punts. Hem estat a prop de fer un partit gairebé perfecte en l'aspecte defensiu."

L'entrenador de l'Espanyol ha apuntat que l'equip està "treballant al màxim per tornar a tenir porteries a zero" i per "no perdre la idea de joc":

"Avui l'equip ha tornat a demostrar que pot jugar davant de qui sigui, al camp de qui sigui, es digui com es digui el rival amb una idea de joc clara i amb una personalitat. Ens falta "matar" més, però és la forma i el camí. Tots els equips passem trams complicats, a vegades aquests trams fracturen i a nosaltres no ens està fracturant."

En relació a les possibles incorporacions que puguin arribar al mercat d'hivern, Rubi ha explicat que "es valorarà" però que "els mitjans són els que són".

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut