Espanyol

Rubi: "L'empat em sembla just"

L'entrenador blanc-i-blau confessa que els seus homes han disputat una primera part "molt fluixa", mentre que la segona ha estat "molt bona"

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer "Rubi" ha comparegut en roda de premsa després de l'empat que ha aconseguit l'Espanyol a l'Estadi de la Ceràmica contra el Vila-real.

"Hem fet una primera part molt fluixa i la segona ha estat molt bona. L'empat és just. Una lectura positiva ha estat la capacitat de reacció amb el 2-0 i al final el 2-3 ha estat molt a prop. Al descans he dit al meu equip que o comencem a jugar a futbol o així és impossible fer gols"

 

El conjunt blanc-i-blau ha estat capaç d'empatar quan perdia per 2-0 i això és una senyal que convida a l'optimisme de cara al desenllaç de la Lliga per a Rubi:

"He de treballar en molts aspectes que hem vist aquesta setmana per començar a escalar posicions a la Lliga. Ens plantegem moltes opcions i les hem de provar. Abans ens costava sentenciar quan guanyàvem per 1-0 i ara som capaços de remuntar un 2-0. He d'endreçar moltes coses però l'Espanyol és un bon equip i acabarà en una bona posició"

 

Sobre el debut dels nous fitxatges, Ferreyra i Wu Lei, Rubi admet que encara és massa d'hora per fer valoracions:

"Portem molt poc temps treballant amb ells. Han sortit amb moltes ganes i han ajudat en el tram final del partit. Em quedo amb això. Encara hem de veure tot el seu potencial al màxim. Els hem d'ajudar a adaptar-se al grup al més aviat"

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut