Espanyol

Rubi: "Intentaré que l'Espanyol sigui un equip valent"

El tècnic de Vilassar de Mar ha estat presentat en un acte a la sala de premsa del RCDE Stadium, i ha explicat els objectius, els desitjos i la filosofia de joc

Actualitzat

El tècnic de Vilassar de Mar firma per dues temporades. El club l'ha presentat oficialment aquest dilluns en un acte oficial que ha comptat amb la presència del director esportiu de l'entitat, Òscar Perarnau.

Rubi, en les seves primeres paraules, ha volgut agrair la confiança del club cap a ell:

"Noto que la gent està contenta amb la nostra arribada i això ens omple d'orgull. Venim amb molta il·lusió i molta força. Estem aquí per ser un més i treballar al màxim. Intentarem fer-vos disfrutar."

I ha definit com voldria que fos el seu equip:

"Valentia, és com definiré que jugui el primer equip de l'Espanyol. La idea serà sempre la d'un Espanyol valent."

Pel que fa a la plantilla:

"Tenim una molt bona plantilla, tenim un bon nivell de sortida. Soc conscient que pot haver-hi alguna sortida, ho assumeixo i ho substituiré."

El de Vilassar arriba amb tota la il·lusió per un projecte que el té captivat:

"Ens hi deixarem l'ànima. Implicació i esforç màxim. Intentarem que la gent s'identifiqui amb la manera de jugar."

Rubi també ha parlat de quina seria la relació amb l'equip filial i ha volgut recalcar, després d'elogiar la feina de David Gallego al club:

"Tenim contacte sempre, perquè vam jugar junts. Coincidim en la mateixa línia de futbol. El contacte amb el David l'he mantingut sempre."

Per la seva banda, Perarnau ha explicat: "Rubi va ser l'entrenador més complet de les opcions. Una de les coses que més m'agraden d'ell és que cuida els detalls". El director esportiu també ha parlat sobre les possibles sortides de l'equip:

"És difícil la continuïtat de Gerard Moreno. Sempre hem tingut l'esperança de mantenir-lo però sabem que és difícil. Hem rebut propostes per David López però les hem refusat. Volem que continuï Sergio García."

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut