Iago Indias s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque
Espanyol

Naldo s'estarà un mes i mig de baixa i Iago Indias entra a la llista contra el Betis

El futbolista brasiler té una lesió muscular de grau 2 al bíceps femoral de la cama dreta i s'estarà entre sis i vuit setmanes de baixa. Iago Indias i Víctor Campuzano, novetats a la llista de convocats contra el Betis.

Actualitzat

Les proves mèdiques realitzades aquest dimecres a Naldo confirmen que el futbolista brasiler pateix una lesió muscular de grau 2 al bíceps femoral de la cama dreta. El central, que es va lesionar en el duel contra l'Eibar, serà baixa durant un temps estimat d'entre 6 i 8 setmanes.

Per cobrir la baixa del central brasiler, el tècnic Rubi ja ha incorporat a l'entrenament el defensa del filial Iago Indias, fill de l'exfutbolista Alejo Indias i parella habitual de Lluís López a l'Espanyol B.

L'Espanyol s'encomanarà a la Copa per sobreposar-se als disgustos de la Lliga i el Betis és el rival per superar en els quarts de final. A la sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Dani Jarque també s'ha exercitat el davanter del filial Víctor Campuzano, que ja va anar convocat en la tornada dels vuitens de final de Copa contra el Vila-real.

Després de l'entrenament, Rubi ha donat una llista de 20 convocats amb les novetats dels jugadors del filial Iago Indias i Víctor Campuzano. 

Anar al contingut