Espanyol

Rubi: "Hi ha valors més importants que l'econòmic, com és la humilitat"

El tècnic de l'Espanyol ha respost a les declaracions de Gerard Piqué i ha confessat que, si guanyen al Camp Nou, serà el dia més feliç de la seva vida professional

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Joan Francesc Ferrer "Rubi", ha hagut de contestar moltes preguntes sobres les polèmiques declaracions de Gerard Piqué al programa "La Resistencia", de Movistar+, i ha deixat clar que a la vida hi ha valors més importants que els diners.

"Cada prèvia tinc una pregunta en referència al Gerard i no tinc ganes de respondre sobre això. El vestidor està molt concentrat el en partit de demà i l'únic que vol és guanyar. Hi ha valors més importants que l'econòmic, com és la humilitat."

El tècnic blanc-i-blau, que ha mostrat el seu malestar davant la insistència sobre les preguntes pel jugador del Barça, també ha explicat l'estat físic del xinès Wu Lei, que ha acaparat l'atenció mediàtica de molts periodistes del seu país presents a la roda de premsa.

"Wu Lei va arribar cansat del viatge a la Xina. A més, se li ha ajuntat una faringitis. No està al 100% i això ha influït en la preparació del partit."

Rubi també ha admès que estan convençuts de poder guanyar al Camp Nou i ha confessat que, si ho aconsegueixen, serà el dia més feliç de la seva vida professional.

"Tenim un vestidor que sortirà al mil per mil, convençuts que podem guanyar. Hem treballat molt bé tota la setmana i tenim un pla per intentar guanyar. Al futbol pot passar de tot. Ens ho deixarem tot al camp perquè passi. Si demà guanyem allà, personalment seria el dia més feliç de la meva vida professional."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut