Espanyol

Rubi: "He patit però sempre he tingut fe que faríem el gol"

L'entrenador blanc-i-blau admet que no ha estat un partit gens fàcil, però es mostra satisfet per haver superat el Cadis i assegurar que l'Espanyol jugarà els vuitens de final de Copa

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Rubi, ha comparegut en roda de premsa d'allò més satisfet després de la suada victòria que els blanc-i-blaus han aconseguit enfront el Cadis i que els porta directes cap als vuitens de final de la Copa:

"He patit perquè veia que trigàvem a fer el gol. Sempre he tingut fe que el faríem. S'ha reconèixer el mèrit també del porter rival, que ho ha fet molt bé. La primera part ens ha costat, ha estat un partit que hem hagut de madurar molt per acabar-lo guanyant"

 

El tècnic blanc-i-blau admet que els ha tocat fer un gran esforç i que ha hagut de fer servir algun dels jugadors que volia reservar per acabar desequilibrant el partit. Confia, però, que això no sigui un contratemps de cara al derbi barceloní de dissabte.

"Hem combinat jugadors habituals de la Lliga amb jugadors més joves però, per a nosaltres, el més important era passar l'eliminatòria. Demà ja pensarem en el Barça. Potser hi ha algú que arriba una mica just, però ja posarem algú altre"

 

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut