Espanyol

Rubi: "Feia temps que no plorava"

El tècnic blanc-i-blau s'ha mostrat molt emocionat després de veure com l'Espanyol es classificava per a Europa dotze anys després

Actualitzat

Rubi ha comparegut visiblement emocionat després de veure com l'Espanyol ha aconseguit fer realitat el somni de jugar a Europa la propera temporada:

"Feia temps que no plorava i me n'he fet un fart. Estic molt agraït fins amb l'últim empleat d'aquest club i a la nostra afició amb majúscules. S'ha fet justícia. Hem fet una segona volta molt bona, només hem perdut quatre partits. Ens ho mereixíem. És una il·lusió grandiosa de cara a la temporada que ve."

 

Europa, dotze anys després

 "És un premi. L'Espanyol ha aconseguit coses molt bones aquesta temporada. Ara ens toca donar continuïtat a aquest treball i mantenir l'ambició. Si no ho haguéssim aconseguit, per mi la feina feta tindria el mateix valor. La sort, al final, ens ha acompanyat."

 

Les notes a final de curs i la perspectiva de cara a la propera temporada

"Li poso un deu, amb baixada de massa salarial, amb un ambient de negativitat increïble i jugadors que l'any passat no havien rendit igual. El club s'ha de posar al màxim perquè volem gaudir l'experiència, però cal treballar dur abans. Ara entrem en una altra dimensió i ens posarem a treballar al màxim per a prendre decisions en tots els sentits."

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut