Espanyol

Rubi fa un balanç positiu de la primera volta

Els blanc-i-blaus s'enfronten dilluns que ve a la Reial Societat amb l'objectiu de guanyar els 3 punts i acabar la primera volta prop de les places europees i amb distància de les places de descens

Actualitzat

Duarte

"S'ha ressentit de molèsties al pubis, hi ha dies que es troba millor i hi ha dies que no es troba tan bé, hem intentat esperar fins a l'últim moment per saber si podria jugar el partit de demà, però no podrà ser."

3 punts en joc per acabar la primera volta

"Si som capaços de tirar aquest partit endavant ens posem amb 27 punts, molt a prop d'Europa. Catalogaria la primera volta de bastant bona. No serà fàcil, ens està costant guanyar fora, i els rivals a casa també t'ho posen molt difícil."

Hernán Pérez i Sergio García, baixa per a demà

"Són baixes importants perquè tenim una plantilla més aviat curteta. Ja ho vam enfocar així, i això és responsabilitat nostra. És una pena que hagin coincidit quan hi ha partits tan seguits, però per això tenim la resta de jugadors, afrontar-ho amb ells i amb la màxima confiança."

Començament de la segona volta a 5 del descens

"Sabem que igual que nosaltres pensen gairebé tots menys el que s'han ficat en un problema amb el tema del descens. La mentalitat sempre serà mirar cap amunt. Sabem que no és fàcil, hem tingut fases de lliga que hem demostrat que tenim nivell. Ens costa mantenir el nivell i jo crec que l'estem recuperant a poc a poc."

Només dos centrals


"Hem treballat amb un altre jugador per si ens ha d'ajudar uns minuts, esperem que no. Al Mario li hauria de quedar poc i a Duarte no creiem que sigui una lesió per haver d'estar parat molt de temps."

Rival de demà


"El rival ha canviat de tècnic fa dues setmanes i ha aconseguit dos resultats molt bons amb dos equips de la part alta de la classificació. No ha encaixat cap gol. Les intervencions del porter han estat decisives. Estan en un moment de confiança alta. L'important és ser regular amb la moral i això és el que estic intentant amb el meu equip, que tant li faci com estigui l'altre equip i que el nostre estigui amb una capacitat de confiança alta. Penso que serà un partit atractiu."

Baptistao

"El primer entrenament després del partit contra el Leganés, ja el vaig veure totalment recuperat.
A vegades, aquestes coses, treure-te-les de dins ajuden.
Que no jugués el partit de Copa no té absolutament res a veure amb això, va ser una decisió tècnica i tàctica."

 

Prioritats per al mercat

"En principi el club sempre està preparat per a qualsevol cosa, però també penso que no són lesions de llarga durada."
"Estàs tranquil?"
"Estic tranquil perquè m'he de centrar molt en el meu equip i estic convençut que hi ha jugadors que els hem vist poc i ens poden ajudar. També estic tranquil perquè sé que la part del club que es dedica a això també ho està posant tot per si s'ha de fer alguna cosa. L'Espanyol no renuncia a fitxar algú."

Calendari atapeït

"Els partits del Leganés i el Vila-real els vam afrontar com si no n'hi haguessin més després, tot i que en el del Vila-real vam voler donar protagonisme als nanos joves, i el tema del porter.
Aquesta competició la volem i la volem lluitar i en aquest partit teníem més avantatge de descans que el rival.
Ara sí que anem molts carregats de partits i començo a mirar molt l'estat físic dels jugadors.
L'alineació de dilluns pot ser bastant diferent que la de dijous."

El joc de l'equip

"Crec que l'equip l'altre dia va defensar 31 centrades, potser són masses. La mitjana fora de casa pot ser entre 25 i 27, i ens en vam rematar 4, un 13%, però vam tenir la desgràcia que els dos últims van anar a dins. L'equip no ho està fent malament, però les dues últimes ens van penalitzar molt. Potser hi ha un punt de falta de concentració per cansament, perquè al final són 90 minuts per a la nostra idea de joc molt exigent. I hi ha un punt de situacions que hem d'aprendre i això forma part d'un procés natural del creixement."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut