Rubi, entrenador
Rubi, en una imatge d'arxiu, quan era l'entrenador del primer equip de l'Espanyol
Espanyol

Rubi explicarà els motius de la seva marxa de l'Espanyol en un comunicat

El tècnic maresmenc, que espera resoldre aviat la seva sortida, s'acomiadarà de l'afició blanc-i-blava abans de comprometre's amb el Betis

EFEActualitzat

El tècnic Joan Francesc Ferrer, "Rubi", que abandonarà pròximament el seu càrrec al capdavant de l'Espanyol per signar pel Betis, explicarà els motius del seu adeu mitjançant un comunicat, segons han informat aquest dimecres fonts pròximes a l'entrenador català. Des de diumenge passat, els advocats del tècnic s'han reunit repetidament amb l'Espanyol per tancar la liquidació del compromís, ja que Rubi té un any més de contracte i una clàusula de sortida de prop d'un milió d'euros.

Rubi va arribar al club català l'estiu passat, després del seu ascens a Primera Divisió amb l'Osca. El tècnic de Vilassar de Mar ha aconseguit portar l'Espanyol a la setena plaça, i ha classificat l'equip per a Europa dotze anys després.

Els responsables esportius de l'Espanyol treballen per concretar el relleu idoni per a Rubi. L'escollit és el preparador del filial, David Gallego, que ja es va fer càrrec de l'equip després de la destitució de Quique Sánchez Flores.

ARXIVAT A:
Rubi
Anar al contingut