Rubi, en roda de premsa després del partit que l'Espanyol ha guanyat al Valladolid
Espanyol

Rubi: "Estic molt content de veure com guanyem un partit amb aquest resultat"

L'entrenador blanc-i-blau s'ha mostrat molt satisfet després de la victòria solvent que ha aconseguit l'Espanyol sobre el Valladolid

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha valorat molt positivament la victòria que ha aconseguit l'Espanyol sobre el Valladolid amb un clar 3-1 en el marcador:

"No he estat tranquil en cap moment. Hem estat molt seriosos i estic molt content de veure que guanyem un partit amb aquest resultat. Si avui no hem gaudit ja no sé què hem de fer. Crec que l'afició s'ho ha passat molt i molt bé."

 

Wu Lei s'ha estrenat com a golejador i això, per a Rubi, és la cirereta a un sorprenentment accelerat procés d'adaptació:

"Els seus companys coneixen les seves qualitats i la seva mentalitat. És molt vertical i s'associa molt bé amb els seus companys. És un més de l'equip, s'ha adaptat molt ràpid i estem molt contents de tenir-lo amb nosaltres. Amb ell, el vestidor és molt diferent."

 

Pel que a la notícia negativa, la lesió al genoll de David López, Rubi assegura que les primeres sensacions apunten a un abast lleu:

"No l'he pogut veure perquè li estan fent proves a l'hospital. No volem ser pessimistes perquè creiem que no és res de gravetat. Esperem que sigui així."

 

En referència si l'Espanyol ja ha passat la mala dinàmica amb què començar l'any, l'entrenador català té coll avall que està superada però avisa que encara queden partits complicats i que no se'n poden refiar:

"Estem en una dinàmica correcta amb els resultats però ara ens toca el Bilbao i després el Sevilla. Les sis derrotes estan oblidades des de fa temps en el vestidor i espero que també sigui així per a tothom. L'ambició la tenim sempre i mai mirem avall."

ARXIVAT A:
Rubi
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut