Espanyol

Rubi elogia l'Espanyol després de l'empat amb el Betis: "Estic convençut que sortirà de baix"

L'exentrenador blanc-i-blau admet que tornar al RCDE Stadium com a entrenador visitant li ha provocat "sentiments difícils"

Actualitzat

Rubi ha tornat a l'RCDE Stadium com a entrenador del Betis. Un partit complicat tenint en compte que la temporada passada va tenir un paper decisiu com a entrenador del conjunt blanc-i-blau i que la seva precipitada sortida va generar controvèrsia entre l'afició perica:

"Un pren una decisió professional per molts motius. Crec que no només va ser responsabilitat meva. Aquí vaig deixar molta gent a qui m'estimo i que patim en veure l'Espanyol a la part baixa. Estic molt content de la meva nova etapa, però això no treu que tingui sentiments difícils en un dia com avui."

 

"La primera part ha estat per a l'Espanyol i la segona per a nosaltres. Ens han ofegat molt al principi. Ens hem posat al davant però han posat molta voluntat per plantar cara. Al final hem tingut més a prop el 2-3 que el 3-2. L'Espanyol ha fet un molt bon partit i jo estic convençut que sortirà de baix."

 

"M'ha semblat una rebuda correcta. Crec que hi ha una part que tenim raó nosaltres, però crec que l'afició s'ha centrat a animar el seu equip. No ha estat Rubi ni Borja, ha estat el Betis qui ha sentit la pressió de l'afició de l'Espanyol."

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut