Espanyol

Rubi: "A la segona part, ells, amb poc, s'han endut el partit"

L'"efecte Caparrós" ha trencat la bona ratxa de l'Espanyol, que ha perdut a l'RCDE Stadium davant el Sevilla (0-1)

Actualitzat

El més just hauria sigut l'empat?

Jo penso que sí. Crec que hem fet una segona part bastant bona, i una primera més igualada a favor d'ells. Em vaig amb la sensació que ens han guanyat per ofici. Penso que hem posat tot, hem lluitat. Ells a la segona part amb poc s'han endut el partit

Els minuts després del partit?

Em consta que el Sergi ha sigut expulsat per segona groga, i el Dídac amb una targeta per la discussió. Ho he visut malament perquè aquestes coses no agraden i et demostren que els jugadors estan molt emprenyats perquè no volien perdre i han fet un esforç molt gran i ens hem sentit una mica  sentit mingunejats amb el tema del descompte i tot això.

A l'equip, li costen més aquest tipus de partits?

Sí, perquè em dono compte que quan juguem contra aquests rivals que estan entre els cinc o sis primers hem de fer moltes coses per treure algo. Aquesta deu ser la diferència del nivell però no desistirem en fer créixer l'equip per tornar a tenir una altra oportunitat.

A la primera part ha faltat un punt d'intensitat física?

Crec que ens ha faltat en l'últim terç del camp estar molt més fins. En intensitat defensiva hem anat creixent. Més o menys anàvem com volíem.

Tens por que aquesta derrota afecti l'equip?

No ho permetré, jo el que vull és quedar el més amunt possible. Aquesta és la meva mentalitat.  

El jugador que ho entengui o que vegi que no té aquesta ambició, al final queden deu partits i suposo que els voldran jugar tots i aquí estarà la competència perquè per mi la lliga no s'ha acabat. El que vull es tornar a a guanyar partits per quedar el més aviat possible.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut