Espanyol

Rubi: "El vestidor té moltíssimes ganes de jugar l'eliminatòria de Copa contra el Betis"

L'Espanyol s'enfronta aquest dimecres a casa contra el Betis (19.30) en partit de Copa del Rei, i diumenge rep el Madrid en partit de Lliga (20.45)

Actualitzat

Baixa de Naldo

"No diré res de prioritats, la direcció esportiva hi està treballant alguna possible incorporació. La baixa de Naldo pot ser de 6 a 8 setmanes però es un jugador molt professional, soc optimista per poder reduir terminis i David i Duarte tampoc seran baixa més setmanes de les previstes".

 

Partit contra el Betis

"El que pugui passar al camp és  molt diferent, cada partit es una història. Però a nivell tàctic es poden treure moltes conclusions".

 

Crisi de l'Espanyol similar a la de l'Osca?

"La situació és totalment diferent. El problema es que cada vegada que perdem un partit es pensa en les sis derrotes de l'any passat. Hem entrat en una dinàmica que m'agradaria que fos millor però no es negativa".

 

Esperances posades en la Copa?

"El vestidor té moltíssimes ganes de jugar l'eliminatòria de Copa contra el Betis i també el partit de diumenge contra el Madrid. Ara ens toca el primer. Jo els veig molt i molt bé perquè van entendre el meu discurs que havien de fer autocrítica però també que havien de passar pàgina ràpid".

 

Ànim?

"Ara he d'acceptar les crítiques i ho faig amb tota l'enteresa que puc".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut