Espanyol

Rubi: "El més important era passar i ho hem aconseguit"

El tècnic blanc-i-blau s'ha desfet en elogis cap als seus jugadors després de la victòria solvent que han aconseguit enfront del Vila-real que els val la classificació per als quarts de final de Copa

Actualitzat

Rubi ha comparegut en roda de premsa visiblement satisfet per haver aconseguit classificar-se per als quarts de final de Copa exhibint un excel·lent joc i una màxima concentració. Això sí, la part negativa han estat les lesions de David López i de Pedrosa:

"Defensem un estil però no sempre ho aconseguim. Estem en una línia de joc molt bona però el més important era passar. Estic content perquè també hem pogut veure nanos joves jugar bé. La part dolenta són les lesions. Fins demà no sabrem res exacte però les sensacions fan pensar en una ruptura muscular."

 

El tècnic blanc-i-blau ha remarcat que la classificació no serveix per aixecar els ànims perquè no els han perdut en cap moment quan a la Lliga han tingut una ratxa negativa:

"Anímicament no estem malament. Estem bé i estem tranquils. El més important era passar i ho hem aconseguit."

 

Pel que fa als noms propis, un de destacat, el de Borja Iglesias, i és que aquest dijous ha marcat un doblet al Vila-real:

"Estem molt satisfets amb Borja. Jo crec que és molt millor de quan va arribar. Tant de bo no trobi un sostre i pugui continuar creixent."

 

En referència al rival que els pot tocar en els quarts de final de Copa, Rubi té molt clar què vol i què no vol:

"Preferim evitar el Barça i el Madrid. Un derbi amb el Girona podria estar molt bé."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut