Espanyol

Rubi comunica a l'Espanyol que se'n va al Betis

El tècnic maresmenc accepta l'oferta de l'equip andalús i deixa l'equip perico després d'una temporada en el càrrec

Imma CasaresActualitzat

L'etapa de Joan Francesc Ferrer "Rubi" com a entrenador del primer equip de l'Espanyol ha tingut un final inesperat i abrupte. Deu dies després de ser mantejat pels jugadors en classificar l'equip per a les competicions europees, el tècnic de Vilassar de Mar ha decidit acceptar l'oferta del Betis.

L'Espanyol havia intentat retenir-lo oferint-li una millora de contracte, però la proposta del Betis és econòmicament massa temptadora.Rubi percebrà com a tècnic del Betis uns 3 milions d'euros, una quantitat que gairebé triplica el que ha guanyat a l'Espanyol. La contraoferta blanc-i-blava per frenar la seva sortida tampoc ha pogut acostar-se a la proposta de l'equip andalús.

La marxa de Rubi ha agafat l'Espanyol per sorpresa. Això sí, el tècnic català deixa l'equip en una situació òptima: classificat per a Europa per primera vegada després de 12 temporades.  

El tècnic català no ha esgotat les 24 hores de termini que li havia donat l'Espanyol per anunciar la seva decisió i l'ha comunicat en una videoconferència que ha mantingut amb Chen Yangshen.

L'Espanyol farà oficial en breu la seva marxa i comença a buscar substitut. El més ben posicionat a hores d'ara es troba a la casa. David Gallego, que ha fet una bona feina al filial i té ofertes d'equips de Segona A, podria rebre l'alternativa.  

 

ARXIVAT A:
Rubi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut