Rubi, en una imatge d'arxiu
Rubi, en una imatge d'arxiu
Espanyol

Rubi assegura que "sempre he anat de cara i l'Espanyol ha estat informat en tot moment"

El ja extècnic de l'Espanyol es defensa de les acusacions rebudes des que es va saber la decisió de deixar el club

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha trencat el seu silenci un cop s'ha resolt la seva sortida de l'Espanyol.

"Fins ara he guardat silenci per respecte a l'Espanyol i per no anar rebatent totes les informacions que han circulat sobre mi. Mai he negociat a esquenes de l'Espanyol, no és la meva manera de ser. Jo sempre he anat de cara i el club ha estat informat en tot moment."

Rubi s'ha defensat de les acusacions de "pesseter" o de "traïdor" que ha rebut per una part de l'afició espanyolista:

"La decisió no l'he presa per diners. A la meva carrera esportiva he demostrat que em moc per altres valors: un exemple va ser la meva decisió de fitxar per l'Espanyol rebutjant dues propostes bastant superiors. No és els qui han engegat la maquinària de desprestigi cap a mi titllant-me de 'pesseter' sabent per què ho han fet. Als que m'acusen de traïdor els he de dir que m'he limitat a escoltar i a acceptar, finalment, una proposta laboral d'una altra entitat com qualsevol empleat a qui han vingut a buscar per realitzar de forma òptima la seva feina."


Per al tècnic de Vilassar de Mar, la seva decisió de canviar d'aires ve motivada per una falta d'ambició en el projecte de la pròxima temporada, en què l'equip ha d'afrontar el retorn a les competicions europees.

"Tot i alguna promesa feta en el passat en el sentit contrari, se'm trasllada que la pròxima temporada també serà un any difícil, i que a nivell esportiu seria complicat reforçar-se per poder competir en millors condicions."

 

Anar al contingut