Espanyol

Rubi: "Anem amb la bandera de la il.lusió"

Rubi amb ganes de "donar guerra" al Bernabéu. El tècnic blanc-i-blau es mostra ambiciós en la prèvia del duel català-madrileny d'aquest dissabte

Jordi BentanachsActualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Joan Francesc Ferrer "Rubi", s'ha mostrat valent abans del partit que els blanc-i-blaus jugaran al Bernabéu. Tot i la baixa de David López, no signa l'empat.

Rubi ha estat taxatiu en la roda de premsa prèvia al Reial Madrid-RCD Espanyol:

"No signo l'empat".  Amb el bon estat de forma i de joc com a argument, el tècnic català viatjarà a Madrid amb "ganes de donar guerra". L'equip està demostrant que vol fer coses aquest any,  fer gaudir l'afició i mirar cap amunt. Si serem capaços de, quan es torci una mica, ho podem reconduir és el gran repte, però que ho estem intentant és evident: guanyem, empatem o perdem al Bernabéu".

La convocatòria ha confirmat la baixa de David López, que arrossega molèsties al quàdriceps de la cama esquerra i no ha pogut entrenar-se amb el grup. Rubi s'ha estimat més esperar a recuperar el central per als dos partits de la setmana que ve: contra l'Eibar i el Rayo Vallecano.

També han quedat fora de la convocatòria Álex López i Pipa, mentre que com a novetats destaquen l'entrada d'Óscar Duarte i el jove lateral esquerre Adri Pedrosa.

L'Espanyol arriba al duel com a quart classificat i amb una bona empenta, que ara Rubi espera traduir en punts

ARXIVAT A:
Rubi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut