Rubi, en la roda de premsa prèvia al partit de l'Espanyol contra el Girona
Espanyol

Rubi: "Anem a Girona a guanyar, ja ens toca una alegria"

L'entrenador de l'Espanyol admet que l'equip té un dèficit en atac, però es mostra optimista de cara al duel de Montilivi de dissabte

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha comparegut en roda de premsa el dia abans del partit contra el Girona.

"Tornem a parlar d'un partit importantíssim no només pels punts, sinó per la rivalitat. Ja ens toca una alegria. Preparem el partit per guanyar com ho farà el Girona. La nostra pena és que se'ns han escapat partits quan els teníem guanyats."

 

Rubi coneix molt bé les armes del Girona i, en aquest sentit, el nom de Stuani en particular el té molt present, però tampoc vol menystenir cap dels seus altres arguments ofensius.

"Stuani ens va fer molt de mal en molt poc temps. També tenim molt de respecte per Doumbia i Lozano, però, l'eficàcia de Stuani ens pot fer patir molt, segurament és un dels millors rematadors."

 

Sobre les sensacions que hi ha al vestidor, després d'una temporada carregada de contrastos: de l'Espanyol que es podia posar líder al que es va enfonsar fins a la situació actual que està en terra de ningú, l'entrenador blanc-i-blau reconeix que hi ha coses per millorar per estabilitzar el rendiment de l'equip:

"Els jugadors no estan bloquejats. L'equip té un dèficit ofensiu, però crec que en l'aspecte defensiu hem sigut més que correctes. Defensivament hem recuperat solvència, però en atac estem molt per sota que a l'inici de temporada."

 

El tècnic blanc-i-blau no vol ni sentir a parlar de la por a baixar a Segona i prefereix mirar amunt en la classificació recordant que encara hi ha marge per escalar posicions.

"No tenim la percepció del fantasma del descens. Si no ens salvéssim seria una hecatombe tremenda. Ho veig molt complicat. No volem passar les últimes jornades mirant els resultats dels altres. Tenim la motivació de tornar a posar-nos amunt."

 

Hi ha hagut alguns moments durant la temporada que el futur de Rubi ha quedat en entredit, però l'entrenador insisteix que no s'ha sentit qüestionat en cap moment.

"Suposo que em deixaran acabar la temporada. Estem fent moltes coses bé. Estic tranquil i amb moltes ganes de lluitar per aquest escut. Jo estic bé. Noto contínuament la confiança des de dintre de l'Espanyol."

ARXIVAT A:
Rubi
Anar al contingut