Rubi serà el nou entrenador del Llevant
Futbol

Rubi agafa el relleu de Lucas Alcaraz a la banqueta del Llevant

El tècnic de Vilassar de Mar, que la temporada passada va dirigir el Valladolid, ha estat l'escollit pel director esportiu del conjunt granota, Manolo Salvador, per redreçar el mal inici de temporada de l'actual cuer de la lliga

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer "Rubi" serà el nou entrenador del Llevant després de la destitució de Lucas Alcaraz. Segons ha pogut saber TV3, el tècnic de Vilassar de Mar, que la temporada passada va dirigir el Valladolid, ha estat l'escollit pel director esportiu del conjunt granota, Manolo Salvador, per redreçar el mal inici de temporada de l'actual cuer de la lliga, que només ha sumat 6 punts en les nou jornades disputades.

A falta de la confirmació oficial, Rubi dirigirà per primera vegada un equip de la màxima categoria del futbol espanyol després del seu pas per les banquetes de l'Espanyol B i el Girona, entre altres equips, i podria debutar aquest cap de setmana contra el València a Mestalla.

Vicente Moreno, descartat

Amb la contractació de Rubi, el Llevant ha descartat la incorporació del tècnic valencià del Nàstic Vicente Moreno, que havia sonat com un dels possibles candidats per ocupar la banqueta granota.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut