Espanyol

Rubi: "Aconseguir els set punts contra el Llevant ens donarà energia per anar a fer-la grossa al Bernabéu"

L'entrenador blanc-i-blau s'ha mostrat molt optimista de cara a la visita que rebran del Llevant diumenge

Actualitzat

Joan Francesc Ferrer, "Rubi", ha comparegut davant els mitjans de comunicació per explicar com encara el partit que l'Espanyol ha de jugar aquest diumenge contra el Llevant al RCDE Stadium. En qualsevol cas, l'entrenador blanc-i-blau ha explicat que l'aturada per seleccions els ha servit per preparar a consciència el duel contra els valencians.

"No hem parat. Hem fet moltíssimes coses. A veure si som capaços que es vegin aquestes millores que hem aconseguit en els entrenaments i demostrar que serveixen per donar-nos un millor nivell en els partits."

A l'hora de valorar el rival, el tècnic català destaca que és un equip carregat de virtuts i que és capaç de fer mal si els seus homes no surten amb la màxima concentració des del primer minut:

"Ens trobem contra un rival que té molta energia positiva. Confien molt en el que fan. Tenen moltes armes i sortiran amb molta confiança."

Rubi només pensa guanyar, i és molt conscient que un triomf diumenge contra el Llevant esperonarà els seus homes per encarar de la millor manera la complicada visita a l'estadi del Reial Madrid prevista per a la jornada següent.

"Vull sortir d'aquesta jornada amb set punts. Aconseguir això ens posa a dalt de tot i ens donarà una energia molt positiva per anar al Bernabéu després i fer-la grossa."

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut