Ruben Semedo després de fer el gol del Vila-real
Ruben Semedo, en una imatge d'arxiu
Futbol

Ruben Semedo (Vila-real), detingut per lligar i agredir una persona

El portuguès, que ja ha estat denunciat tres vegades en els últims quatre mesos, estaria involucrat en un altre incident violent

Actualitzat

El jugador del Vila-real Ruben Semedo ha estat detingut aquest dimarts per la Guàrdia Civil. El jugador portuguès ha estat identificat, juntament amb un cosí seu, per un individu que va denunciar haver estat lligat i colpejat per tots dos, segons informa el diari "Las Provincias". D'acord amb aquest relat, el denunciant hauria estat retingut al domicili del futbolista mentre li registraven el domicili propi després d'haver-li robat les claus.

Aquesta és la tercera denúncia que rep en quatre mesos Ruben Semedo, que està a l'espera de judici per haver amenaçat amb una pistola un empleat d'una discoteca, i que també va ser denunciat per una agressió amb una ampolla.

El club castellonenc ha emès un comunicat oficial "mostra la seva màxima preocupació" i on anuncia que emprendrà "mesures disciplinàries amb el màxim rigor i contundència en base a la gravetat dels fets". En aquest sentit, el Vila-real ha obert un expedient per tal d'aclarir què ha passat.

 

Anar al contingut