Barça

Rousaud manté el pols amb Bartomeu: "Si tira endavant la querella servirà per aclarir el 'Barçagate' davant d'un jutge"

El vicepresident dimissionari del Barça llança greus acusacions l'endemà d'anunciar la seva marxa juntament amb 5 altres directius

Actualitzat

Emili Rousaud no s'ha mossegat la llengua l'endemà de saber-se que ha presentat la seva dimissió juntament amb 5 altres directius de la junta. El vicepresident dimissionari del Barça ha expressat en veu alta les seves sospites arran del contracte a l'empresa que va donar peu al "cas Barçagate". 

"Sincerament, crec que algú ha ficat la mà a la caixa. Encarregar una feina de 100.000 euros per 1 milió, fraccionant els pagaments per evitar que la comissió on era jo ho detectés és molt lleig. Algú està pagant un sobrepreu. No sé qui ha estat ni a quin nivell pertany. No sé qui ha estat, en absolut es ningú de la junta, però es pot sospitar. S'han produït una sèrie d'irregularitats i no podem mirar cap a una altra banda". 

Rousaud ha anticipat que hi pot haver més dimissions. "Hi ha 3 directius més que s'ho estan pensant", ha dit, i ha considerat que el més coherent a aquestes alçades seria avançar les eleccions. Després de les declaracions de Rousaud, el Barça, a través del seu portaveu Josep Vives, ha anunciat que està disposat a emprendre accions legals.

Emili Rousaud, en declaracions al programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, ha ampliat les seves explicacions:

"Podria ser algú del club o algú de fora. Una reserva d'accions legals no significa res. Jo tinc elements provatoris per demostrar el que he dit. Els serveis jurídics del Barça veuran que no hi ha fonament per fer una querella i si la tiren endavant servirà per aclarir tot això del cas de les xarxes socials davant d'un jutge.

Tenim raons fonamentades per dir que el que s'ha pagat per la monitorització de xarxes està per sobre de mercat, demanem un rescabalament econòmic perquè hi ha hagut un perjudici a l'entitat"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut